طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابههای غیر الگلی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 118 صفحه
قسمتی از متن .doc :
خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار
بجای نوشابههای غیرالکلی گازدار
کلیاتی در مورد نوشابههای غیرالکلی گازدار:
مواد تشکیل دهندة نوشابههای غیرالکلی گازدار عبارتند از: عصاره، آب، شکر، گازکربنیک، اسانسها، مواد پایدارکننده، رنگهای مجاز خوراکی و اسیدهای خوراکی.
نوشیدنیهای غیرالکلی را برا اساس منشاء مواد اولیه بصورت زیر تقسیمبندی میکنند: آبهای آشامیدنی- آبهای درمانی- شیر بعنوان نوشابههای گازدار از مواد مصنوعی و نوشابههای گازدار از مواد گیاهی که نوع اخیر رایجترین نوشیدنی در صنعت نوشابهسازی میباشد. این نوشابه ها از عصارهها و اسانسهای طبیعی گیاهی، به همراه فاکتورهای دیگر ساخت نوشابه تهیه میگردند. نوشابههائی که از اسانسهای طبیعی تهیه میشوند از نطر کمی، مقدار قابل توجهی هستند. اسانسهای طبیعی مواد استخراجی از میوهها و یا گیاهان رایحهدار مانند دارچین، زنجبیل و غیره میباشند.
عصاره را از میوههای رسیده سالم و توسط روشهای مکانیکی تهیه میکنند و یا از گیاهان خشک و پودر شده توسط حلال استخراج مینمایند.
آب مورد نیاز در صنعت نوشابهسازی، پس از انجام عملیاتی بر روی آب آشامیدنی شهر مورد مصرف قرار میگیرد. این آب باید بدون رنگ، شفاف، بدون بو و عاری از میکروارگانیزمها بوده و سختی آن بیش از ppm 300 نباشد.
در صنعت نوشابهسازی از مواد شیرین کننده مانند شکر، قند انورت دکستروز، فروکتوز، شکر مایع و در بعضی موارد از مواد شیرین کننده مصنوعی استفاده میشود. در کشور ما استفاده از مواد شیرین کنندة مصنوعی مجاز نمیباشد. شکر مایع و سیروپ گلوکز با تکامل روش صنعتی هیدرولیز نشاسته اهمیت اقتصادی زیادی پیدا کردهاند. قند انورت نیز نوعی شربت شکر میباشد که در اثر حرارت دادن ساکارز در حضور اسیدها و یا آنزیمها و تبدیل به گلوکز و فروکتوز تهیه میگردد. از شیرینکننده هایی که دارای 42 درصد فروکتوز و 51 درصد دکستروز میباشند نیز در صنعت نوشابهسازی استفاده میشود این مایع قندی در مقابل تخمیر میکروبی دارای مقاومت و قدرت بیشتری نسبت به سایر شیرین کنندهها در طول نگهداری و انبارداری میباشد.
از مهمترین مواد شیرین کننده مصنوعی ساخارین، سیکلامات. گلوسین و چندین مادة دیگر هستند. شیرینی سیکلامات 60-40 مرتبه بیشر از ساکارز میباشد ولی مصرف آن در سالهای 1970-1969 ممنوع شد.
جهت پایدارکنندگی نوشابه از اسیدهای خوراکی مانند اسیدتارتاریک، سیتریک، لاکتیک، مالیک و فسفریک استفاده میشود. نوشابههایی دارای بهترین ترشی هستند که اسیدیته آنها معادل 2-1 گرم اسید تارتریک در یک لیتر آب مقطر باشد. غلظت گاز کربنیک نیز در طعم ترشی نوشابه موثراست.
رنگها بر اساس منشاء آنها به دو دسته رنگهای طبیعی و مصنوعی تقسیم میشوند. رنگهای طبیعی دارای سه منشاء اصلی معدنی (اکسید فریک)، گیاهی (کارامل) و حیوانی(کارمین) میباشند.
کارامل را بعنوان امولسیون کننده نیز میتوان مصرف نمود. اسانسهای معطر مانند میخک، زنجبیل، دارچین، نعناع و دیگر مواد در نوشابه ممکن است معلق باشند. خاصیت امولسیون کندگی کارامل موجب میشود که فرآورده نوشیدنی بدون احتیاج به مواد امولسیون کننده دیگر از پایداری مناسبی برخوردار باشد. رنگهای مصنوعی در سه گروه آنیونی، کاتیونی و غیریونی تقسیم میشوند. در صرف مواد رنگی باید دقت شود که در مقابل اسیدی مقاوم بوده، تیرگی و اثر طعمی نداشته باشد. امروزه در نوشابهسازی از اسانسها و سایر مواد طعم دهنده بطور وسیعی استفاده میشود.
در لیمونادها اسانسهایی با طعم انواع توتها، گیاهان معطر، زنجبیل و کنین و برای نوشابههای با عصارة کولا مواد رایحهدار مانند زنجبیل، بهار نارنج، هل و غیر استفاده میشود.
نگهداری و محافظت فرآوردههای غذائی خصوصا نوشابهها بدلیل قابلیت تخریب آن ضروری میباشد. در نوشابهها تغییر رنگ، ویسکوزیته و رشد میکروارگانیزمها به مرور زمان صورت میگیرد. لذا در نوشابههای غیرالکلی گازدار از ترکیبات اسید بنزوئیک، اسید فسفریک بعنوان نگهدارنده استفاده میشود.
جهت تهیة امولسیونهای مواد خوراکی از جمله نوشابه از امولسیونهای گوناگون مانند استرا اسید چرب با پلی گلیسیرینها، منوگلیسیریدها، دیگلیسیریدها و فسفاتیدها استفاده میشود. همه اینها براساس ساختمان هتروپلار دارای وجه مشترک در داشتن گروههای هیدروفیل و لیپوفیل میباشند.
مواد مؤثر کولا عبارتند از: کافئین و تئوبرومین. ماده موثر کولا محرک سیستم اعصاب میباشد.
تکنولوژی، تهیه و ساخت نوشابههای غیرالکلی گازدار شامل مراحل زیر میباشد: الف- مخلوط کردن اجزاء تشکیل دهنده نوشابه
ب- افرودن آب گاز دارد
ج- شستن و استریل شیشهها
د- بستهبندی کردن
هـ- سیستم کنترل
در مرحلة مخلوط کردن اجزاء، شربت شکر با غظت معین در دمای 75 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه پاستوریزه میشود. به این شربت عصارة اصلی، اسیدهای خوراکی، مواد رنگی، اسانسها و مواد محافظتکننده اضافه میشود.
آب تصفیه شده پس از سرد شدن به قسمت کربوناتور هدایت میگردد کربنه کردن موجب گاز دار شدن و در نتیجه مطبوع و دلچسبت شدن نوشابه میگردد.
سایر محصولات :
طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابههای غیر الگلی
طرح جایگزینی عرقیات...
تحقیق در مورد انواع دقت 12صتحقیق در مورد انواع...
قارچ و انواع آنقارچ و انواع آن...
تحقیق در مورد انواع هوشها 25 صتحقیق در مورد انواع هوشها 25...
آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازةخرد شدة شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونة دلبروکیآنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری...
تحقیق در مورد انحرافات اجتماعی جوانان 36 صتحقیق در مورد انحرافات اجتماعی...
دانلودمقاله بررسی کامل پژوهش در عملیاتدانلودمقاله بررسی کامل پژوهش در عملیات...
سهم ایران در بازار جهانی زعفرانسهم ایران در بازار...
تحقیق در مورد اموزش و پرورش تحوا افرین 36 صتحقیق در مورد اموزش و...
تحقیق در مورد امنیت در حکومت جهانی مهدویتحقیق در مورد امنیت در حکومت جهانی...
تحقیق در مورد الگوهای خاموش و پنهان در نهادهای پرورشی 12 صتحقیق در مورد الگوهای خاموش...
دانلود تحقیق جامع وکامل درباره پرویز شهریاریدانلود تحقیق جامع...
تحقیق در مورد الگو برداری از طبیعت جهت جلوگیری از اسراف و اتلاف منابعتحقیق در مورد الگو...
تحقیق در مورد اقتصاد آموزشتحقیق در مورد اقتصاد آموزش...
تحقیق در مورد اضطراب 40 صتحقیق در مورد اضطراب ...
سوالات عمومی آزمون استخدامیسوالات عمومی آزمون استخدامی...
تحقیق در مورد اصلاحات در نظام آموزشی فرانسهتحقیق در مورد...
دانلود تحقیق جامع وکامل درباره انتگرال ریماندانلود تحقیق جامع وکامل درباره انتگرال...
تحقیق در مورد اصلاح الگوی مصرف راهکارهای اجرایی اصلاح الگوی مصرف 18 صتحقیق در مورد اصلاح الگوی مصرف ...
تحقیق در مورد اصلاحات در نظام آموزشی فرانسه 10صتحقیق در مورد اصلاحات در نظام آموزشی...
تحقیق در مورد استفاده از پلیمر فرا جاذب آبPR 3005 A جهت موفقیت برنامه های آبیاری در مناطق خشک و نیمه خشک 20 صتحقیق در مورد استفاده...
تحقیق در مورد اشتغال زنانتحقیق در مورد اشتغال زنان...
دانلودمقاله بررسی کامل انتگرالدانلودمقاله بررسی کامل انتگرال...
تحقیق در مورد استفاده از فیبر نوری برای انتقتا نور خورشید به مکانهای سربسته 12 صتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد استرس و اضطرابتحقیق در مورد استرس و اضطراب...
پاورپوینت آموزش چیلر جذبی تک اثرهپاورپوینت آموزش چیلر...
پروژه پست های فشار قوی و فلسفه وجودی آن ها. docپروژه پست های فشار قوی و فلسفه...
دانلود تحقیق جامع وکامل درباره انتگرالدانلود تحقیق جامع وکامل درباره انتگرال...
تحقیق در مورد ازدواج وآسیب های آنتحقیق در مورد ازدواج...
دانلود آموزش ترمیم بوت و خاموشی گوشی هواوی آنر 3C مدل Honor 3C H30_U10 به همراه فایل های لازم با لینک مستقیمدانلود آموزش ترمیم بوت و...
تحقیق در مورد استرس و اضطراب 9صتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد ازدواج ـ انگیزه 29 صتحقیق در مورد...
کاربردهای فن آوریکاربردهای فن آوری...
مطالعات طراحی سینمامطالعات طراحی سینما...
تحقیق در مورد ارزیابی کارآفرینی سازمانی و نوآوری در دادگستری شهرستان ساریتحقیق در مورد ارزیابی کارآفرینی سازمانی...
دانلودمقاله بررسی کامل آموزش مساحتهادانلودمقاله بررسی کامل آموزش مساحتها...
تحقیق در مورد ارزشیابی کیفی و بازخوردهای یادگیری یاددهی 25 صتحقیق در مورد ارزشیابی کیفی و بازخوردهای...
تحقیق در مورد ارزشیابی توصیفیتحقیق در مورد ارزشیابی...
تحقیق در مورد اختلالات یادگیریتحقیق در مورد اختلالات یادگیری...
تحقیق در مورد ارزش پیشگویی درآمدها، جریانات نقدی و متعلقات در دوره پیرامون بحران مالی آسیا 26 صتحقیق در مورد ارزش پیشگویی...
خانه داوودی مشهد +معماریخاتم سازی
جوشکاری خال، شکاف و طرح
جایگاه ممتاز معماری اسلامی در هنر جهان
تعریف میدان
ضرر و شیوه های جبران آن در نظریه مسئولیت مدنی در حقوق ایران
روابط معلم و دانش آموز
پایان نامه دوپینگ و داروهای غیرمجاز ورزشی
رابطه مفهوم گناه و جرم
تاثیر آموزش هنر در مدارس دوره ی ابتدایی
شستشوی پشم
رنگرزی بر روی پنبه
بررسی روشهای بهبود رنگرزی الیاف پنبه با رنگزاهای طبیعی
تفکیک قوا 14 ص
ضرر و شیوه های جبران آن در نظریه مسئولیت مدنی در حقوق ایران
کلمات کلیدی :نعت نوشابهzwnj سازی های یرالکلی گازدار مواد یرین کننده مخلوط کردن جزاء قسیم میzwnj شوند یرین کننده مصنوعی میzwnj شود نوشابهzwnj های میzwnj باشد ستفاده میzwnj های یرالکلی نوشابهzwnj سازی هیه میzwnj نعت نوشابهzwnj میzwnj نوشابهzwnj گازدار ستفاده کننده نوشابه مصنوعی یرالکلی سانسzwnj
- ۹۶/۰۷/۳۰